Les Couples

Portretten maken in het kader van Portraits Purs (deze serie wordt in de maand juli in twee delen in Huiskamerrestaurant Babylon getoond!), waarbij een individu puur geportretteerd werd, zette me aan om het idee verder uit te werken. Zeker de zeer positieve reacties op Portraits Purs die ik heb mogen ontvangen, zijn hiervoor een stimulans geweest.

Ik bedacht dat het mooi zou zijn om een stel te fotograferen. Een stel zie ik als twee personen die op enige manier een band met elkaar hebben. Je kunt hierbij denken aan sportmaatjes, verliefden, vrienden, en wat al niet meer. De inzet is hetzelfde als bij Portraits Purs: ongekleed en onopgesmukt. Ook hier gaat het immers om pure portretten!

Lijkt het je wat om mee te doen, kijk dan vooral hier, en meld je aan!

Dit zegt een deelnemer aan Portraits Purs:
“Het resultaat bracht een mengelmoes van emoties naar boven. Emoties die ook zeer interessant waren om voor jezelf eens op te reflecteren, denk aan: afschuw, bewondering, schaamte, verlegenheid, verbazing en ook niet onbelangrijk: acceptatie. Maar slechts één gevoel sprong er met kop en schouders bovenuit: TROTS.”

Wat zegt een ander over de fotoserie Portraits Purs?
“Heel mooi, jouw foto’s. Openhartig, ontwapenend, bijzonder”.

Geef een reactie